Konstantin Marshavelov Eneons Автосалон KA-2 Motors Racing Team

Маршавелов отпътува за Серес след шестчасови тестове на Дракон

Константин Маршавелов Eneos oils KA-2 Racing Team Mitsubishi Evo X

ПИЛОТЪТ на пловдивския тим Бета Рейсинг Константин Маршавелов заминава днес след обед за гръцката писта Серес, където утре и в неделя е предпоследният старт от пистовото първенство на страната.

За Маршавелов това ще е първият старт, в който той ще кара с новата секвенсионална скоростна кутия, заради която вчера на пистата край Калояново пилотът направи близо 6-часови напрегнати тестове.

„Отивам в Гърция по-скоро, за да сработи напълно автомобила след промените, които направихме – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт пловдивчанина. – Към това първенство нямам амбиции и в този смисъл гръцкия старт е по-скоро участие в чисто състезателна обстановка.”

• ТЕМПО… Константин Маршавелов направи тежки 6-часови темпове на пистата край Калояново, за да подготви автомобила си за гръцкото състезание.

снимка: к-2 моторс

Това ще е и втори старт на Маршавелов, чието Мицубиши Лансър Ево 10 е със новия скин на маслата №1 в Япония ЕНЕОС Ойл. Техният официален вносител е Омникар БГ, които са спонсорите на пловдивчанина.

Според неговите думи партньорството с Омникар е насочено изцяло за следващия състезателен сезон в пистовото първенство, в което Маршавелов е подготвил пълна програма за 2013 г.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Designed for Top Ecig in Collaboration with r4i and cars online and PDF Library - Doculib.org
Konstantin Marshavelov Eneons Автосалон KA-2 Motors Racing Team